SVR Camping t Dekske

Waar Brabantse gastvrijheid nog heel gewoon is.

Laatste nieuws

Wij zijn gesloten van 1 november 2021 tot donderdag 14 april 2022. U bent dan weer van harte welkom.


We hebben een nieuwe warmwatervoorziening.
Hierdoor kan voortaan ook buiten op een veilige afstand tot elkaar worden afgewassen of warm water worden gehaald door onze gasten.
Het gras is al gemaaid. 

Donderdag 1 april 2021 gaan we open. 

Wij hebben er zin in.Ook in de winter ziet onze camping er mooi uit!

 

Wij wensen u het allerbeste  toe voor 2021.
Veel geluk en vooral gezondheid in het nieuwe jaar. En natuurlijk een fijn kampeerseizoen.


Het seizoen 2020 zit er op

Ondanks de late start van het seizoen in verband met het coronavirus, hebben nog veel gasten genoten van het campingleven. Er werd gevist, gefietst en gezellig gepraat met elkaar. 
De sfeer was goed. 

Wij kijken  terug op een mooi campingseizoen. Sanitairgebouw weer open 

Maandag 15 juni 2020 mag het sanitairgebouw weer open.
We hebben het sanitairgebouw onderverdeeld in drie compartimenten met aparte ingangen zodat drie gezinnen tegelijkertijd veilig gebruik kunnen maken van het sanitair. Er is voldoende ventilatie en meer dan voldoende afstand tot elkaar. 

Ook de toegang buiten is ingericht zodat de 1,5 meter afstand makkelijk haalbaar is.
Wij zijn er klaar voor en zijn blij dat we de gasten weer het comfort kunnen bieden wat uiteindelijk bij het kamperen hoort.

Zie bij het tabblad 'Camping' onder aan de pagina, de informatie.

Wij houden ons ook aan de maatregelingen van het RIVM.

U kunt komen kamperen echter het sanitairgebouw is nog gesloten. U dient uw eigen sanitair te gebruiken.
Beschikbaar is: (warm/heet)water, uitstort chemisch toilet, wasmachine en droogtrommel.
En u kunt natuurlijk heerlijk genieten van de rust, de visvijver en de mooie omgeving.
U bent van harte welkom.

Ons sanitairgebouw heeft twee aparte ingangen, een voor de dames en een voor de heren. Ook de invalide/babyruimte is apart te benaderen.
Zodra het sanitairgebouw weer open mag volgens de voorschriften van het RIVM, kunnen we de 1,5 meter afstand voor onze gasten hier ook waarborgen.

Daarnaast hebben we twee chalets met eigen sanitair te huur.


Het seizoen 2020 lonkt! De beurzen zijn weer begonnen. De beurzen in Den Bosch en Hardenberg zijn zeer goed bezocht. In Hardenberg, Vijfhuizen en Leeuwarden zijn wij met onze stand aanwezig. We vertellen dan graag meer over onze camping.


Wij wensen u een goed en gezond 2020.


Eendjes overwinteren in de visvijver op onze camping.

De camping is gesloten. Het laatste weekend van maart 2020 bent u weer van harte welkom.
Prachtig weer in september. Genieten aan het water en de karpers laten zich nog vangen.


 
De hete dagen in de zomerperiode goed doorstaan! Zwembadjes, voetenbadjes en tijd voor een praatje in de schaduw van de bomen.
Voetbalwedstrijden Nederlands vrouwenelftal

De wedstrijden van de oranje leeuwinnen zijn steeds met vol enthousiasme gekeken. Uiteindelijk een mooie tweede plek behaald.

 

 


Pinksteren 2019

Samen gezellig koffie drinken met zelfgebakken koek, de  finale van de Nations League 2019 Nederland - Portugal kijken, jeu de boules wedstrijdje en de  ijscoboer op de camping.Een mooi Hemelvaartweekend met volop zonneschijn.

Gezellige familiebijeenkomsten, Jeu de Boules wedstrijdjes en een 60 jarig feestje.
Gezellige drukte in het Paasweekend.

 

  


De zelfgebakken koek gaat er goed in bij de campinggasten.Het campingseizoen 2019 is begonnen.

Een goed begin met volop zonneschijn.De camping is gesloten vanaf 1 november 2018 tot medio maart 2019, afhankelijk van het weer. Indien u de camping wilt bekijken tijdens de winterperiode, kunt u de zij-ingang gebruiken bij het sanitairgebouw. De hoofdpoort is gesloten. U mag ook een afspraak maken.


We kunnen terugkijken op een mooi, druk en gezellig seizoen. Onze camping is al weer bijna klaar om u voor 2019 te ontvangen

 

 

Ook de laatste plaatsen zijn nu van gestabiliseerd grind voorzien 


Parasols en schaduw van de bomen opzoeken in deze warme zomer 2018!

 


Samen naar de wedstrijd Frankrijk - België kijken met zowel Franse als Belgische campinggasten. Spannend!


Genieten, in het eerste weekend van mei,  van het mooie weer en de prachtige kleuren nu de bomen in het blad en in bloei staan.De vissen zitten nu nog diep onder het ijs! Vanaf Pasen kan er weer gevist worden.


Snoeien en voor de winter klaar maken van de camping

 Goed bezette camping en veel gezelligheid.De ijscoboer komt regelmatig naar de camping.


We hebben een elektrische poort geïnstalleerd. Tussen 23.00 en 07.00 uur is de poort gesloten voor autoverkeer. U kan dan wel te voet of met de fiets het campingterrein op.

Begin van het seizoen, 1 april 2017

Snoeien en blaadjes ruimen! 

In juli hebben we een barbecue georganiseerd. 
Gezellig samen eten met de campinggasten.Iedere week op zaterdagavond of zondagmorgen organiseren we een gezellig koffie uurtjes voor onze campinggasten. Van de koffie, thee met zelfgebakken koek wordt genoten. Kennismakingsgesprekjes en gesprekjes waarin gezellig de week doorgenomen wordt, vinden dan volop plaats. 


Het recept van de zelfgebakken koek is verkrijgbaar bij Camping 't Dekske.We zijn al enkele weken open en inmiddels worden de struiken en bomen groen. We hebben het eerste koffie-uurtje van dit seizoen al gezellig doorgebracht met de aanwezige campinggasten.Foto  Pasen 2016


De vakantiehuisjes zijn al weer in gebruik.

Gezellig en goedkoop overnachten zonder dat je zelf alles hoeft mee te brengen.


Trots op onze trouwe gasten! Opa en oma Lussing waren vandaag op Omroep Brabant. Het fragment terugzien? Klik op de link.

Met 92 en 93 zijn het waarschijnlijk de oudste kampeerders van Brabant. het echtpaar Gerie en Nico Lussing uit Heiloo in Noord-Holland.  Ze brengen de zomer elk jaar door op camping 't Dekske in Wintelre. 


De karpers zijn de winter goed doorgekomen. Ze wachten op u!!Op zondag 3 mei hebben we weer voor de eerste keer dit seizoen met onze gasten bij 't Honk koffie gedronken.


Diverse families hebben het afgelopen seizoen hun familiereünie bij ons op de camping gehouden. Ze kunnen gebruik maken van de overdekte barbecue-plaats, 't Honk.

Wanneer u vanaf vliegveld Eindhoven vertrekt, plak dan aan uw vakantie een overnachting op onze camping vast. U kunt dan ook gebruik maken van de trekkershut.

Wij kunnen zorgen voor het vervoer naar het vliegveld, zodat u uw auto / caravan / camper bij ons kunt laten staan. Dit is goedkoper dan parkeren op het vliegveld.

Gastlenen bij de bibliotheek bij ons in de buurt: als u afkomstig bent uit Brabant, delen van Limburg, Gelderland of Overijssel (en u daar bibliotheeklid bent). U schrijft zich, op vertoon van uw ledenpas,  in als gastlener en u kunt vervolgens gebruik maken van de bibliotheek zoals u dat gewend bent., Het inleveren mag in dezelfde bibliotheek, maar mag ook in uw eigen bibliotheek. Zie voor meer informatie http://bibliotheekdekempen.nl/2926.Gastlenen